Str. MUGUR MUGUREL Nr.6 , (zona MALL Vitan), Sector 3 , BUCURESTI
Înscrie-te acum! Sună-ne la 0722 305 077

Bine ați venit!

școală de tenis
Alex Micii Asi

Alex

„Să faci tenis din pasiune, ăsta e cel mai mare vis al meu. Și să joci tenis toată viața, cu pasiune și dedicare! De aceea am creat acest club, dedicat cu predilecție copiilor – ei sunt șansa noastră la o viață mai bună prin tenis!”

Dacă tenisul ar fi un personaj într-un film pentru copii, ar fi unul din acele caractere puternice, imposibil de înfrânt, care se ridică indiferent de câte ori cade, face bine indiferent de situație și are superputeri. Tenisul îți transmite valorile sale: determinare, perseverență, disciplină și te învață să te accepti chiar și atunci când pierzi!

Tu îți dorești ca pe termen lung copilul tău să aibă aceste valori. Iar noi ne dorim ca copilul tău să iubească tenisul. De aceea am înființat, în urmă cu 10 ani, Clubul de tenis Micii Ași. Inițial dedicat exclusiv copiilor cu vârste între 4 și 10 ani, Micii Ași a crescut împreună cu cei peste 1000 de copii pe care i-am inițiat în tenis. Avem acum 2 sali cu 3 terenuri de tenis, doua mici, exclusiv pentru copii până în 12 ani, și unul mai mare, special pentru tineri și adulti.

Antrenori

Echipa noastră

Ioana
Ioana

„Să vezi trimful unei mingi câștigătoare în ochii unui pitic de 5 ani sau să citești disperarea pe chipul unui copil de 10 ani după 4 mingi trimise în out – și apoi să-i vezi bucurându-se deplin. Au câștigat sau au pierdut pe mâna lor și ei sunt mândri de efortul lor. Și eu sunt mândră de ei!”

Ionuț
Ionuț

„10 % noțiuni de tehnică specifică, 10 % noțiuni despre atitudinea în tenis și 80 % antrenament – învață corect să joci tenis și fii mai bun de la o zi la alta alături de noi! Sunt antrenor de tenis pentru că iubesc acest sport – ceea ce sper să ajungi să faci și tu!”

Vali
Vali

„Tenisul e un joc formidabil, pentru că poți să-l înveți la orice vârstă. Totuși, cu cât îl înveți mai repede, cu atât mai bine. Iar dacă îl înveți mai târziu în viață, ai face bine să-l înveți alături de cei mai buni antrenori – care cred și în plăcerea pură a jocului de tenis.”

Despre Bază

Terenuri | Vestiare
Suntem singurul club de tenis din Romania care are propriile sali de tenis pentru copii – doua sali moderne dotate cu climatizare, incalzire, sistem de tratare a aerului, suprafata de joc taraflex Gerflor, vestiare, etc.
Ne adresam celor care vor sa invete tenis corect indiferent de varsta pe terenul potrivit nevoilor lor.
Indiferent de vreme, bucură-te de tenis și de o formă fizică de invidiat în clubul nostru Micii Ași!

Contactează-ne

contact

  Locația nostrăStr. MUGUR MUGUREL Nr.6 , (zona MALL Vitan), Sector 3 , BUCURESTI
  Telefon:0722 305 077
  Email:office@miciiasi.ro
  Str. MUGUR MUGUREL Nr.6 , (zona MALL Vitan), Sector 3 , BUCURESTI
  Înscrie-te acum!
  Sună-ne la 0722 305 077