Str. MUGUR MUGUREL Nr.6 , (zona MALL Vitan), Sector 3 , BUCURESTI
Înscrie-te acum! Sună-ne la 0722 305 077

Alatura-te Clubului Micii Asi!

Beneficiile practicarii tenisului la Micii Asi

Standarde internationale respectate 100%

Metoda Tenis 10 a fost dezvoltata in SUA si utilizeaza echipamente adaptate la scara redusa (fileuri, rachete si mingi speciale pentru copii)...

Learn more

Sali moderne

Doua sali de tenis cu terenuri adaptate pentru orice nivel, dotate cu sisteme de tratare a aerului, suprafate de joc taraflex Gerflor si vestiare...

Learn more

Maxim 4 copii pe grupa

In tenis atentia si timpul antrenamentului se imparte la numarul de copii, pentru ca antrenorul joaca cu fiecare. De aceea noi avem gurpe de maxim...

Learn more

Jucam indiferent de vreme

Chiar daca ploua, ninge sau e canicula, salile noastre de tenis ofera conditii optime pentru a va indragosti iremedial de tenis. Nu e vorba doar...

Learn more

Reprogrameaza-te in timp util

Stim ca oricand poate sa intervina ceva in programul tau. Daca iti anulezi sedinta de antrenament cu 10 ore inainte, noi o putem reprograma iar tu...

Learn more

Progresati impreuna

Invata tenis cot la cot cu copilul tau – programeaza-ti ora de tenis in paralel, pe terenul dedicat adultilor si veti avea despre ce sa vorbiti in...

Learn more

Tenis pentru copii - Programe Tenis 10

Oferim o multitudine de programe de antrenament

Tenisul e un mod de a fi – e un sport pe care poți să îl faci toată viață, nu atât pentru performanță, dar și pentru relaxare sau întreținerea condiției fizice. Asta dacă joci tenis din pasiune, dacă ajungi să îl iubești. Orele noastre de inițiere în tenis pentru copii au două atuuri importante: sunt menite să îi facă pe copii să deprindă corect sportul și sunt gândite astfel încât copilul să facă acest sport cu drag. Să vină cu bucurie la antrenament. Și apoi să aleagă în cunoștință de cauză dacă vrea să facă performanță (prin participarea la diferite concursuri) sau să-l practice cât mai bine în timpul liber.

Copiii de azi sunt adulții de mâine – oferă-i copilului tău șansa de a juca tenis corect și cu pasiune, cât mai mult timp cu putință. Tenis 10 este o metodă dezvoltată în SUA, special gândită pentru cei mici, care utilizează echipamente la scară redusă – fileuri, rachete și mingi speciale pentru copii – toate asigurate de clubul nostru.

Terenuile nostre de tenis au dimensiuni potrivite și sunt menite să-i facă pe copii să se simtă în largul lor jucând tenis cu oricare dintre antrenorii noștrii, jucători profesioniști de tenis și cei mai iubiți antrenori de copii! Terenul este într-o sală colorată și prietenoasă, fileul este fixat la înălțimea optimă pentru cei mici, iar rachetele sunt adaptate pentru palmele copiilor. Tot ce ne dorim este să le placă să joace tenis și să facă asta cât mai corect cu putință – pentru asta îi antrenăm pe copii, la asta ne pricepem cel mai bine!

Stele
Steluțe
from
Copiii vor învăța elementele de bază ale jocului de tenis, precum: coordonarea brațelor și a picioarelor, poziția de asteptare, tehnica loviturilor (dreaptă, rever, voleu) și deplasarea corectă pe teren, în timpul jocului. Gimnastica specifică, exercițiile de viteză, de coordonare și de ndemânare vor fi elemente esențiale în cadrul sesiunilor de antrenament, toate combinate cu jocuri distractive și intuitive, menite să motiveze copilul iubească jocul de tenis înainte de orice.
4 copii/teren
Tarif 8 sedințe: teren mic – 520 RON, teren mare – 560 RON
2 sedinte (55min) / săptămână
Stele
from
Nivelul intermediar se bazează pe cunoștințele acumulate la nivelul anterior. Micii jucători vor aprofunda tehnica loviturilor în teren și vor învăța elementele de bază ale jocului peste fileu. La acest nivel copiii sunt pregătiți să învețe jocul pe puncte, iar pentru asta vom aprofunda o serie de elemente tehnico-tactice mai avansate ale jocului de tenis – serviciul de sus, jocul de picioare, controlul mingii –, precum și noțiuni despre regulile de joc și disciplina specifică în tenis. Totul completat cu jocuri individuale și de echipă.
3 copii/teren
Tarif 8 sedinte : teren mic – 600 RON, teren mare – 640 RON
2 sedinte (55min) / săptămână
Micii Ași
from
Jocul pe puncte reprezintă esența tenisului, iar noi ne dorim ca toți elevii noștri să ajungă în acestă etapă cât mai repede. Pentru acest nivel de inițiere în tenis, clubul nostru combină două aspecte ale antrenamentului: cel tehnic și cel competițional. Micii jucători vor continua să exerseze și să aprofundeze elementele de tehnică a loviturilor predate anterior, pentru folosirea acestora în competițiile de tenis la care vor participa. Jocul peste fileu și elementele de strategie a jocului de tenis vor fi elementele de bază ale acestui program. Antrenorii vor urmări evoluția micilor jucători, iar cei care își doresc să facă performanță vor fi încurajați să joace mai des; competițiile între jucători vor fi în această fază un punct important al programului. În această fază elevii noștri pot începe să participe la turneele de tenis la nivel local, iar noi îi vom ajuta să se înscrie la aceste competiții – și îi vom însoți. La acest nivel se va face progresiv trecerea de la Categoria Roșu la Categoria Portocaliu și, apoi, la Categoria Verde.
2 copii/teren
Tarif 8 sedințe: teren mic – 800 RON, teren mare – 880 RON
2 sedinte (55min) / săptămână

Tenis pentru Adulti

Momentul potrivit pentru a invata tenis sau pentru a-l aprofunda e ACUM!

Fie că îți însoțești copilul la antrenamente și vrei să afli mai multe despre ce înseamnă să joci tenis, fie te pasionează acest sport și ai vrea să înveți să îl practici cât mai corect, te așteptăm la orele noastre de inițiere în tenis pentru adulți. În același complex, pe un teren de tenis mai mare, vino să înveți să joci tenis alături de instructori profesioniști.

Foarte curând, vei ajunge să joci tenis cu amicii tăi sau chiar cu copilul tău în timpul liber. Învață cu noi să deprinzi acest sport cât mai corect cu putință, ca să joci apoi din pasiune.

Prin sesiunile de inițiere în tenis special gândite pentru părinți, veți putea petrece mai mult timp de calitate cu copilul tău; veți avea subiecte interesante de discuție; și veți avea o pasiune comună – tenisul!

Tenisul înseamnă și o formă fizică de invidiat, un tonus mai bun și o abordare mai optimistă în viață – vă așteptăm la orele noastre de tenis pentru a vă bucura de un sport desăvârșit care vă pune în evidență!

Tenis pentru adulti
Individual
from
 • 200 RON – Lectie
Grup de 2
from
 • 110 RON – Persoana – Lectie

Video Tenis 10

Află ce spun marii jucători despre Tenis 10

Contactează-ne

contact

  Locația nostrăStr. MUGUR MUGUREL Nr.6 , (zona MALL Vitan), Sector 3 , BUCURESTI
  Telefon:0722 305 077
  Email:office@miciiasi.ro
  Str. MUGUR MUGUREL Nr.6 , (zona MALL Vitan), Sector 3 , BUCURESTI
  Înscrie-te acum!
  Sună-ne la 0722 305 077