Avantajele Clubului Micii Ași

Află mai jos câteva dintre avantajele practicarii tenisului la Micii Ași

Jucăm indiferent de vreme

Chiar dacă plouă, ninge sau e caniculă, sălile noastre de tenis oferă condiții optime pentru a vă îndrăgosti iremedial de tenis. Nu e vorba doar de climatizare, ci și de atmosfera irezistibilă de pe teren!

Învață corect

Deprinde corect sportul încă de la început și ai să iubești tenisul. Tehnica de joc este esențială, iar metodele noastre de învățare se aliniază trendurilor internaționale în materie de tenis.

Lecții în limba engleză

Antrenorii noștri au făcut tenis de performanță și au o vastă experiență de joc atât în România, cât și în SUA.

Progresați împreună

Învață tenis cot la cot cu copilul tău – programează-ți ora de tenis în paralel, pe terenul dedicat adulților, și o să aveți despre ce vorbi în drum spre casă!

Sală modernă

Sală de tenis specială pentru copii, dotată cu sistem de tratare a aerului, suprafață de joc taraflex Gerflor și vestiare decorate în culori vii.

Standarde internaționale

Metoda Tenis 10 a fost dezvoltată în SUA și utilizează echipamente la scară redusă – fileuri, rachete și mingi speciale pentru copii – toate asigurate de clubul nostru.

Programe Tenis 10

Oferim o multitudine de programe de antrenament
Steluțe
from
Copiii vor învăța elementele de bază ale jocului de tenis, precum: coordonarea brațelor și a picioarelor, poziția de asteptare, tehnica loviturilor (dreaptă, rever, voleu) și deplasarea corectă pe teren, în timpul jocului. Gimnastica specifică, exercițiile de viteză, de coordonare și de ndemânare vor fi elemente esențiale în cadrul sesiunilor de antrenament, toate combinate cu jocuri distractive și intuitive, menite să motiveze copilul iubească jocul de tenis înainte de orice.
4 copii/teren
Tarif 8 sedințe: 400 RON
2 sedinte (55min) / săptămână
Stele
from
Nivelul intermediar se bazează pe cunoștințele acumulate la nivelul anterior. Micii jucători vor aprofunda tehnica loviturilor în teren și vor învăța elementele de bază ale jocului peste fileu. La acest nivel copiii sunt pregătiți să învețe jocul pe puncte, iar pentru asta vom aprofunda o serie de elemente tehnico-tactice mai avansate ale jocului de tenis – serviciul de sus, jocul de picioare, controlul mingii –, precum și noțiuni despre regulile de joc și disciplina specifică în tenis. Totul completat cu jocuri individuale și de echipă.
3 copii/teren
Tarif 8 sedinte : 480 RON
2 sedinte (55min) / săptămână
Micii Ași
from
Jocul pe puncte reprezintă esența tenisului, iar noi ne dorim ca toți elevii noștri să ajungă în acestă etapă cât mai repede. Pentru acest nivel de inițiere în tenis, clubul nostru combină două aspecte ale antrenamentului: cel tehnic și cel competițional. Micii jucători vor continua să exerseze și să aprofundeze elementele de tehnică a loviturilor predate anterior, pentru folosirea acestora în competițiile de tenis la care vor participa. Jocul peste fileu și elementele de strategie a jocului de tenis vor fi elementele de bază ale acestui program. Antrenorii vor urmări evoluția micilor jucători, iar cei care își doresc să facă performanță vor fi încurajați să joace mai des; competițiile între jucători vor fi în această fază un punct important al programului. În această fază elevii noștri pot începe să participe la turneele de tenis la nivel local, iar noi îi vom ajuta să se înscrie la aceste competiții – și îi vom însoți. La acest nivel se va face progresiv trecerea de la Categoria Roșu la Categoria Portocaliu și, apoi, la Categoria Verde.
2 copii/teren
Tarif 8 sedințe: 560 RON
2 sedinte (60min) / săptămână

Programe Tenis Adulti

Fie că iți insoțești copilul la antrenament sau te pasionează acest sport și vrei să-l inveți cât mai corect, avem programul de antrenement potrivit pentru tine
Individual
from
  • 140 RON – Lectie
  • 120 RON/ Lectie – Abonament de 8 sedinte – de 2 ori pe saptamana – plata in avans.
  • 100 RON/ Lectie – Abonament de 16 sedinte – de 2 ori pe saptamana – plata in avans.
Grup de 2
from
  • 80 RON – Persoana – Lectie
  • 70 RON – Persoana – Lectie – Abonament de 8 sedinte – de 2 ori pe saptamana – plata in avans.
  • 60 RON – Persoana – Lectie – Abonament de 16 sedinte – de 2 ori pe saptamana – plata in avans.

Inchiriere terenuri

Fie ca vrei sa joci cu prietenii sau cu cel mic, avem soluția pentru tine.
Inchiriere teren in Sala Mare
from
60 RON – ORA
Teren in Sala Mica
from
40 RON – ORA
Petrecere Copii
from
Te gândești la o petrecere pentru copii care să aibă în prim-plan tenisul? O idee excelentă, foarte ușor de pus în practică la Clubul Micii Ași, datorită terenurilor noastre perfect adaptabile.

Video Tenis 10

Află ce spun marii jucători despre Tenis 10

Contactează-ne

contact
Locația nostrăStr. MUGUR MUGUREL Nr.6 , (zona MALL Vitan), Sector 3 , BUCURESTI
Telefon:0722 305 077
Email:office@miciiasi.ro
Str. MUGUR MUGUREL Nr.6 , (zona MALL Vitan), Sector 3 , BUCURESTI
Înscrie-te acum!
Sună-ne la 0722 305 077